“Kënga Magjike 2021”: Të gjitha detajet që dimë deri më tani

By

Burime për ‘RevistaWho’ kanë treguar se këtë vit përballë të rinjve që do konkurojnë në festivalin e  muzikës moderne shqiptare do të jenë: Arben Skënderi, Enkel Demi, Jonida Maliqi, Markelian Kapedani dhe Kozeta Kurti.

Emra të rinj në listën e këtyre zgjedhjeve nga produksioni janë Kozeta Kurti, gazetare e njohur me shumë vite eksperiencë në mediat shqiptare. Gjithashtu Markelian Kapedani, kompozitor dhe pianist i njohur.

Jonida Maliqi rikthehet edhe këtë vit në ‘Kënga Magjike’. Ajo ishte pjesë e jurisë së 2019-ës, kur u bë edhe festivali i fundit i muzikës moderne, pasi 2020-a qe pushim për shkak të gjendjes kritike me pandeminë.

Po ashtu edhe Enkel Demi, do të vazhdojë të jetë pjesë e jurisë së këtij viti, i dyti për gazetarin e njohur. Ndërsa Arben Skënderi, muzikanti i njohur është prej dy vitesh pjesë e spektaklit dhe ky do të jetë i treti ku ai është pjesëmarrës.

Artikuj të ngjashëm