Kë do e nominonte Xhavit Novolani për kryeministër ?!

By

Dizejnatori Xhavit Novolani ishte protagonisti i radhës që iu përgjigj pyetjeve të rubrikës Kutia.

Ai tregoi se çfarë e ka mësuar jeta, cila është gjëja negative e tij dhe ku do kishte dëshirë të jetonte.

Xhaviti gjithashtu zbuloi momentin më të keq të jetës së tij, ndërsa pyetjes se kë do e nominonte si kryeministër të vendit ai u përgjigj me: ”Veç është”.

Përgjigjjet e plota mund t’i ndiqni në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm