Kanye West zbulon varësinë e tij më të madhe

By

Kanye West ka pranuar publikisht se është i varur nga pornografia që nga mosha pesë vjeçare.

Reperi, 42 vjeç, është i njohur për sinqeritetin e tij në intervista, por rrëfimi i tij i fundit mund t’i lënë njerëzit të tronditur.

Ai thotë se u varë aq shumë nga pornografia saqë ajo ka ndikuar në çdo zgjedhje që ai ka bërë në jetën e tij që nga ajo kohë.

Babai i katër fëmijëve zbuloi se ishte interesuar shumë në pornografi që nga mosha 5 vjeç, ndërsa ai tregoi se si e la zakonin.

Ai i tha Apple Beats 1: “Playboy ishte porta ime në varësinë e plotë të pornografisë.”

“Babai im kishte një 5 vjeçar të varur nga Playboy, dhe ka prekur pothuajse çdo zgjedhje që bëra për pjesën tjetër të jetës sime nga mosha pesë deri tani, duke provuar ta lë këtë zakon.”

 

Ai gjithashtu tregoi se ishte kthimi i tij në fenë kristiane dhe gjetja e zotit ajo që e ndihmoi ta tejkalonte këtë periudhë të jetës së tij.

Burimi: Mirror.co

Artikuj të ngjashëm