Kanye West më në fund e pranoi! Kjo është arsyeja që çoi në ndarjen e tij me Kim

By

Kanye West foli edhe një herë për betejat e tij për bashkëprindërimin me Kim Kardashian, teksa ai ndau një sërë mesazhesh personale mes dyshes në Instagram të enjten, ndërsa Kim i kërkoi atij që të ‘ndalonte’ sjelljen e tij.

Në postimet e tij të fundit, reperi 45-vjeçar zbuloi se varësia e tij ndaj pornografisë shkatërroi familjen e tij, tha se Kim duhet të marrë vendime për shkollimin e fëmijëve të tyre sepse ajo është ‘gjysmë e bardhë’ dhe përshëndeti ‘dhuruesit e spermës’ kolegët e tij Kardashian.

Në një nga mesazhet, të cilat që atëherë janë fshirë, Kanye kritikoi zgjedhjen e shkollës së Kim-it për katër fëmijët e tyre North, 9, Chicago, katër, Saint, gjashtë dhe Psalm, tre. 4

Fëmijët po ndjekin një parashkollor privat deri në shkollën përgatitore të klasës së 12-të në Los Angeles. Megjithatë, reperi tregoi se dëshiron që fëmijët e tij të ndjekin shkollën që ai themeloi, Donda Academy.

Kanye së pari njoftoi se po fillonte një shkollë në tetor të vitit të kaluar. Akademia private e krishterë, e quajtur pas nënës së ndjerë të reperit, Donda West, është gjithashtu në zonën e Los Angeles dhe është faturuar si një shkollë e bazuar në besim dhe projekte ku ‘nxënësit rriten në besimin dhe komunitetin e tyre përmes adhurimit të përditshëm në të gjithë shkollat ​​dhe festë në shërbimin e së dielës. Aplikimet janë aktualisht të hapura për vitin shkollor 2022-2023, si dhe dy vitet në vijim.

Në mesazhin me tekst, Kanye shkroi: ‘Nuk varet nga Calabasas apo Hulu ku fëmijët e mi shkojnë në shkollë, unë nuk jam i çmenduri këtu. Nuk do të ndalem derisa të kem një fjalë për fëmijët e mi, pavarësisht se çfarë kërkon ligjërisht.’

Në një shkëmbim tjetër, ai këmbënguli që të takohej personalisht me Kimin dhe sugjeroi që ajo të merrte përgjegjësinë për zgjedhjen e fëmijëve të tyre në shkollë, sepse Kim, e cila është një përzierje e origjinës evropiane perëndimore dhe armene, është ‘gjysmë e bardhë’.  

Artikuj të ngjashëm