Kanye West ka ndarë mendjen me kë do të jetë në lidhje pas divorcit!

By

Kanye West tashmë po mendon për lidhjen e tij të radhës.

Reperi i cili është në mes të një divorci nga Kim Kardashian, dëshiron që lidhja e tij e ardhshme të jetë ‘me një artiste dhe një person krijues’, duke shpjeguar se kështu që ‘ata mund të flasin me të njëjtën gjuhë’.

West, 43 vjeç, ka deklaruar më parë: “Unë jam Michelangelo. Unë jam Picasso. Ai gjithashtu i tha GQ, “Unë jam padyshim, artisti më i madh njerëzor i të gjitha kohërave. Në këtë pikë nuk është as pyetje. Është thjesht një fakt”.

Artikuj të ngjashëm