Kaderi rrëfen se si sëmundja s’e lejoi të ishte pjesë e një konkursi bukurie

By

Kaderi është rrëfyer te banorët e Big Brother VIP Kosova, se pse ajo nuk ka mori pjesë në konkursin e bukurisë.

Ajo ka treguar se për shkak të një problem që kishte me lukth, dhe për shkak të një terapie të gabuar që i kishin dhënë mjekët, iu është përhapur infeksioni në lukth, gjë që i ka shtyrë doktorët të mendojnë se ajo ka sëmundjen e keqe.

Ajo ishte vetëm 17 vjeçe në atë kohë.

Por për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhëm.

Artikuj të ngjashëm