Justin Bieber do të rifillojë turneun botëror pas paralizës në fytyrë

By

Koncertet do të vazhdojnë për Justin Bieber, i cili do t’i rikthehet turneut të tij botëror “Justice” pasi mori pak pushim për t’u marrë me çështje mjekësore.

Bieber shtyu disa koncerte në Amerikën e Veriut gjatë qershorit pasi u diagnostikua me sindromën Ramsay Hunt, e cila shkakton paralizë të fytyrës.

Ai do të nisë koncertin e tij fillimisht në Festivalin Veror Lucca në Itali më 31 korrik. Më pas do të shkojë në pesë pika të tjera në Evropë në gusht dhe do të vazhdojë në Amerikën e Jugut në shtator.

Këngëtari do të shkojë gjithashtu në Afrikën e Jugut, Lindjen e Mesme (duke përfshirë Dubain), Azinë, Australinë dhe Zelandën e Re përpara se të kthehet në Evropë në vitin 2023. Ka gjithsej 75 ndalesa në turne deri më tani, megjithatë, nuk ka ende lajme për datat e shtyra të Amerikës së Veriut.

Artikuj të ngjashëm