Justin Bieber dhe Hailey Baldwin më në fund po nisin përgatitjet për dasmë

By

Justin Bieber dhe Hailey Baldwin u martuan në gjykatë gati një vit më parë, vjeshtën e kaluar, vetëm dy fëmijë duke parë në sytë e njëri-tjetrit dhe duke vendosur të bënin gjënë e rritur, të linin pas rininë e tyre kur ishin 24 dhe 21 vjeç, respektivisht, dhe të zgjidhnin rrugën e martesës.

Tani të dy zoti dhe zonja duan të kenë një martesë të dytë në shtator të këtij viti, që është muaji tjetër shkroi TMZ. Ata duan të zhvillojnë dasmën e madhe para miqve dhe familjes, me fustanin e bardhë dhe kostumin e dhëndrit.

Duhet të jetë e vështirë për të mbledhur të dashurit tuaj kur të dashurit tuaj janë jashtëzakonisht të famshëm. Por një gjë duket të jetë në horizont. Ata do të martohen përsëri, një dasmë në vjeshtë.

Justin Bieber and Hailey Baldwin in NYC

Artikuj të ngjashëm