Jona Spahiu paralajmëron projektin që tejkalon kufijtë e Shqipërisë

By

Moderatorja Jona Spahiu ka dhënë një intervistë për Prive, derisa është përgjigjur në pyetje të ndryshme, pak nga jeta profesionale, e padyshim, pak edhe nga ajo personale.

Ajo ka paralajmëruar projekte të ndryshme që do vijnë së shpejti, dhe që sipas Jonës, do t’i tejkalojnë kufijtë e Shqipërisë.

Edhe tek pjesa e mëmësisë, Jona u tregua e lumtur. Madje, ajo zbuloi edhe nëse do të bëhet nënë sërish.

Kuptoni këto dhe detaje të tjera, duke ndjekur video materialin e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm