Jeni rrethuar nga miq toksikë? Ja shenjat e zodiakut që heqin përfundimisht dorë nga miqtë e tyre!

By

Kur i lëshojmë disa njerëz në jetën tonë, a e bëjmë këtë sepse nuk e vlerësojmë më atë që janë bërë? Apo kemi ndryshuar aq shumë sa nuk kemi hapësirë për të toleruar dallimin e tyre në zemrat tona? Ne mund të duam t’ua hedhim fajin të gjithë atyre, por a nuk jemi vetëm pak përgjegjës për çfarëdo çarje që ka ndodhur që e çon atë deri në pikën ku duhet t’i japim fund miqësisë? Ndoshta dhe ndoshta jo. Ajo që dihet është se disa mjete tranzite mbështesin konceptin e lëshimit të lirë, dhe kur bëhet fjalë për miqtë, mund të kemi nevojë për atë ndihmë shtesë. Një tranzit i tillë ndodh sot dhe kjo pikë e thyer do të arrihet për tre shenja të zodiakut.

Është 8 gusht 2023 dhe tranziti të cilit i referohemi quhet Urani në lidhje me Hënën. Kjo është dita kur disa prej nesh i shohin gjërat pak më ndryshe se sa një ditë tjetër. Ne mendojmë se ndryshimet duhet të ndodhin në jetën tonë dhe se njerëzit po na pengojnë. Mund të shkojmë aq larg sa të themi se këta njerëz janë toksikë, pasi mendojmë se ata kanë helmuar përparimin tonë, dhe gjatë Hënës në lidhje me Uranin, ideja e përparimit është më e rëndësishme sesa ideja për të kaluar me miqtë që na pengojnë.

Dhe kështu, në këtë ditë, pavarësisht nëse miqtë tanë janë toksikë apo jo, ne do t’i konsiderojmë ata të padëshirueshëm dhe do ta përfundojmë kohën tonë me ta. Ndërsa këto tre shenja të zodiakut nuk njihen për natyrën e tyre të ftohtë, ato janë të afta të mbrojnë veten e tyre dhe në këtë rast, çfarë duhet bërë … duhet bërë. Këto tre shenja të zodiakut do t’i japin fund miqësive të tyre të ashtuquajtura ‘toksike’ më 8 gusht 2023.

1. Demi

Sa herë që grindeni me një mik, nuk nxirrni përfundime të shpejta; ju e lini të kalojë, dhe në përgjithësi, po. Jeni gjithmonë një mik i besueshëm dhe i hapur, por me kalimin e viteve, keni filluar të shihni se shumë njerëz përfitojnë nga natyra juaj e mirë. Më 8 gusht 2023, do të vini re se një person, në veçanti, ka kapërcyer kufirin e tij dhe është shumë për ju që ta trajtoni. Është sikur ata kanë vendosur që ju jeni vendpushimi i tyre.

Ata ju japin vetëm problemet e tyre. Kur mbarojnë, ju lënë të jeni. Është sikur ekziston vetëm për t’i dëgjuar, dhe për ta nuk ke rëndësi tjetër veçse të jesh aty për ta. Kjo ju lëndon dhe gjatë kalimit të Hënës me Uranin, do të kuptoni se ky person ju ka përdorur gjatë gjithë kësaj kohe. Ata nuk kanë asnjë interes për ju, jetën tuaj apo fjalët tuaja. Kjo është dita kur ju e kuptoni këtë dhe mbyllni portën mbi ta.

2. Virgjëresha

T’i japësh fund çdo gjëje është e vështirë për ty, sepse qëndroni deri në fund, por në këtë rast – një miqësi e veçantë e juaja – ju mendoni se nuk keni vend në zemrën tuaj për këtë person. Ata e kanë provuar durimin tuaj deri në shkallën e fundit të mundshme dhe kjo shfaqje e fundit e mospërfilljes ju ka treguar se nuk mund t’u besoni atyre dhe nuk jeni plotësisht të besueshëm.

Besueshmëria është thelbësore me ju, Virgjëresha, dhe gjatë hënës në lidhje me Uranin, do të shihni se sa e rëndësishme është për ju të besoni dhe të mbështeteni te një mik. Më 8 gusht 2023, ky mik ju tregon sërish, me mungesën e tyre, se në të vërtetë nuk janë miqtë tuaj, sido që ta quajnë veten. Ky person ju thyen vetëm zemrën dhe ju do të vendosni që ai duhet të shkojë në këtë ditë. Në ara me misër me ta!

3. Ujori

Jeni gjithmonë të shokuar kur një mik papritmas nuk ju respekton dhe ky shoku juaj duket mjaft liberal kur bëhet fjalë për të bërë ofendime. Në fillim, keni mundur të përdorni qëndrimin tuaj miqësor për të larguar fyerjet e tyre, duke supozuar se ato nuk mund të ishin “aq” të tmerrshme, por me kalimin e kohës, filloni të vini re se ky person është vërtet toksik.

Çfarë? Gjatë Hënës në lidhje me Uranin, do të ndiheni mjaftueshëm të fortë për të qëndruar dhe mbrojtur veten nga një sulm tjetër i sjelljes së tyre neurotike. Do të përpiqeni të bisedoni me ta për këtë çështje. Ata do të mohojnë, mohojnë, mohojnë dhe ju do të keni përgjigjen tuaj. Më 8 gusht 2023, do të bëni gjënë e duhur dhe do të mbroheni nga ky person toksik duke i thënë se nuk lejohen më në jetën tuaj.

Artikuj të ngjashëm