Jeni optimist apo pesimist? Zbulojeni në këtë test

By

Një iluzion optik që përshkruan një mace mund të zbulojë më shumë për personalitetin tuaj të vërtetë, pretendon një test.

Iluzioni u kërkon shikuesve të shikojnë drejtimin ku kafsha po udhëton dhe pretendon se thotë diçka të rëndësishme për ju. Imazhi në shkallë gri të shpërndarë nga The Minds Journal përshkruan një mace në një shkallë.

Is the Cat Going Up or Down the Stairs? | Time

Të dyja pikëpamjet thuhet se kanë kuptime përfundimtare.

Nëse e shihni macen duke u ngjitur shkallëve

Nëse e shihni se macja po ngjitej shkallëve, shanset janë që të keni një pamje optimiste për jetën.

“Ju shihni potencial dhe shihni rritje kudo që shikoni,” thotë artikulli Minds Journal.

“Mendja juaj është trajnuar për të parë mënyrat për t’u ngritur më lart në jetë, kështu që duke pasur parasysh një situatë ku ju keni zgjedhjen të ngriheni më lart se të tjerët ose të bini në nivelet e tyre, në mënyrë të pashmangshme do të ishit njeriu më i mirë.

“Ka shenja të qarta ambicieje tek ju dhe askush, përveç vetes suaj, nuk mund t’ju ndalojë të shkoni më lart në jetë.

Nëse e shihni macen duke zbritur shkallët

Nëse e keni parë macen duke zbritur shkallët, ju keni një personalitet pesimist dhe skeptik.

“Mund të jetë bazuar në përvojat tuaja në jetë ose vetëm për shkak të llojit të njerëzve që mund të keni takuar që e anuan pikëpamjen tuaj për jetën drejt anës negative,” thotë artikulli i The Minds Journal.

“Por kjo do të thotë që nuk beson lehtë tani, llogarit para se të angazhohesh dhe je i kujdesshëm ndaj njerëzve që duken shumë të ëmbël.

“Mund të jetë thjesht mënyra juaj për të përballuar botën, por ju jeni shumë më të mprehtë dhe mendjemprehtë në marrëdhëniet tuaja, duke e bërë pothuajse të pamundur t’ju mashtrojnë ose mashtrojnë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm