Rrëfehet Majki: Si më ndryshoi komplet ardhja në jetë e Roanit

By

Këngëtari nga rradhët e Babastars, Majk rreth dy muaj më parë u bë për të parën herë prind me ardhjen në jetë të Roanit.

Gjatë kësaj periudhe, disa fotografi në paraqitjet e përbashkëta në rrjete sociale kanë qenë prova e vetme që dëshmonte se sa shumë po e shijon epitetin e ri këngëtari i njohur.

Por, Majk për të parën herë, ekskluzivisht në Prive shpalosi në një rrëfim me Maki Bajramin gjithë emocionet dhe ndjesitë që ka sjellur Roani tek ai si individ.

Detajet ua sjell videoja e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm