Gratë e famshme që zgjodhën të plaken në mënyrë natyrale

By

Aktorja e njohur Sandra Bullock kishtë rrëfyer në një intervistë se si është përgjigjur kur djali i saj e ka pyetur se pse ajo ka rrudha në fytyrë.

“Epo, unë shpresoj se disa prej tyre janë aty sepse unë kam qeshur shumë”, i kishte thënë ajo djalit të saj, derisa ai më pas e kishte prekur fytyrën e të ëmës dhe i kishte thënë “Ti nuk je plakë, ti je thjesht e lumtur”.

Kjo histori është një mënyrë shumë e bukur për ta pranuar dhe gëzuar bukurinë natyrale çdo ditë.

Duke u inspiruar nga kjo, më poshtë po ju sjellim disa gra të famshme që e kanë bërë pikërisht këtë gjë: ato e lënë kohën që të lërë gjurmët e saj dhe e jetojnë jetën e tyre duke e pranuar bukurinë natyrale.

1. Kate Winslet, 44

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

2. Julia Roberts, 52

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

3. Sharon Stone, 61

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

4. Meryl Streep, 70

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

5. Salma Hayek, 53

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

6. Diane Keaton, 73

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

7. Drew Barrymore, 44

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

8. Emma Thompson, 60

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

9. Tina Fey, 49

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

10. Amy Poehler, 48

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

11. Jodie Foster, 57

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

12. Halle Berry, 53

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

13. Rachel Weisz, 49

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

14. Julianne Moore, 59

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

15. Cate Blanchett, 50

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

16. Winona Ryder, 48

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

17. Kim Cattrall, 63

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

18. Helen Mirren, 74

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

19. Sandra Bullock, 55

15+ Famous Women Who Chose to Age Naturally and Became Even More Gorgeous

 

Artikuj të ngjashëm