Ja çfarë bën një fans i flaktë i TBA në letërnjoftimin e Maqedonisë

By

Fansat e TBA vazhdojnë që akoma të mbajnë primatin e fansave ndër më të zjarrtit ndër diskografinë shqiptare.

Të shpeshta janë rastet kur shumë prej tyre iniciale të grupit apo fytyrën e Unikkatil-it e kanë gravuar përjetësisht në trupin e tyre me tatuazhe.

E një fans shqiptar nga Maqedonia, ka shkuar edhe më tej duke ”sfiduar” rregullat shtetërore. Ai në vend të nënshkrimit të emrit dhe mbiemrit, në hapësirën e seksionit digjital në letërnjoftim ka vendosur t’i shkruaj inicialet e label-it.

Ky veprim është shpërndarë në faqen zyrtare të TBA me cilësimin ”nënshkrimi i një fansi të egër”.

tba

Artikuj të ngjashëm