Ia bënë gjithë botës “60 sekondëshin”, por i patë Dinin e Libertën?

By

Pyetje provokative, vështirësi në përgjigje e rrëmim në jetën personale të yjeve shqiptarë!

Kjo është intervista më e famshme rozë në mediat shqiptare të cilën Prive, ka 7-të vjet që e realizon në çdo edicion të përjavshëm.

Pjesë e “60-të sekondëshit” të famshëm, thuajse s’ka mbetur njeri që nuk ka qenë!

E ideuar nga Liberta Spahiu dhe Alaudin Hamiti, kjo intervistë gjithmonë i vë në siklet fytyrat publike.

Por shumë vjet më parë, kthim në vitin 2012-të, dyshja ishin vet pjesë e intervistës të cilën e ndanë bashkë, duke e dyfishuar në 120 sekonda.

Prive e sjellë këtë material duke ju dërguar prapa në kohë…

Artikuj të ngjashëm