I dashuri i Libertës jeton jashtë shtetit – kështu thonë letrat tarot (VIDEO)

By

Sipas letrave tarot të cilat i kanë lexuar dy persona në vlogun e radhës të Liberta Spahiut, i dashuri i prezantueses së famshme jeton jashtë shtetit.

Përveç kësaj, ata shpalosën fatin e saj kur bëhet fjalë për punë dhe suksesin e saj.

Poashtu, në videon e mëposhtme mund të kuptoni sa gjatë do të jetojë Liberta dhe shumë gjëra të tjera./Prive.al

 

 

Artikuj të ngjashëm