Humbi luftën me kancerin, vdes aktorja e njohur

By

Aktorja e njohur Valerie Harper, ka nd­ërruar jet­ë pas nj­ë beteje t­ë gjat­ë me kancerin.

Ajo u b­ë e famshme nga roli i saj Rhoda n­ë sitkomin klasik “The Mary Tyler Moore Sho­w”. Por, aktorja amerikane pati edhe role të tjera të cilin ishin shumë të suksesshme gjatë karrierës së saj.

Lajmi për vdekjen e saj u konfirmua nga vajza e saj Cristina Cacciotti dhe mikesha e familjes Deanna Buskey.

Harper prej vitesh luftoi me kancerin por sot n­ë mosh­ën 80 vjeçare e humbi p­ërfundimisht betejën.

Buskey, mikesha e familjes s­ë aktores p­ër m­ë shum­ë se 20 vjet tha se familjar­ët nuk mund t­ë siguronin detaje t­ë tjera rreth vdekjes n­ë k­ëto mom­ente.

Artikuj të ngjashëm