Harry Styles më në fund pranon kuptimin e këngës “Watermelon Sugar”

By

Harry Styles më në fund pranoi se kënga e tij e vitit 2019 “Watermelon Sugar” ka të bëjë me “orgazmën femërore” gjatë një shfaqje në Nashville të Premten.

“Kjo këngë ka të bëjë me … nuk ka shumë rëndësi për çfarë bëhet fjalë. Bëhet fjalë për ëmbëlsinë e jetës, “i tha auditorit këngëtari” sipas një video të postuar në Twitter.

Ai pastaj pranoi, “Ka të bëjë edhe me orgazmën femërore, por kjo është krejtësisht e ndryshme. Nuk është me të vërtetë e rëndësishme”.

Tekstet e hitit fitues të Grammy përfshijnë, “Unë thjesht dua ta shijoj” dhe “është kaq e mrekullueshme dhe e ngrohtë”.

Pranimi vjen pas disa muajsh që u përmend tema e këngës.

Artikuj të ngjashëm