Habit këngëtarja e njohur: Kam pasur vetëm 5 burra në jetën time

By

Megjithëse marrëdhëniet e Mariah Carey janë publikuar dhe përfolur shumë gjatë viteve, ajo pohon në një intervistë se jeta e saj në aspektin e dashurisë nuk është aspak interesante.

Në të vërtetë, ajo e konsideron veten një “të matur”.

49 vjeçarja ka qenë në kryetituj për romanca (dhe martesa) me burra më të rinj, por ajo thotë nuk më shumë të tjerë në historinë e saj më shumë se këto.

“Nuk kam pasur shumë, por ka pasur një pako të ndryshme”, tha Mariah për Cosmopolitan.

“Unë kam qenë vetëm me pesë vetë në jetën time, kështu që unë jam lloj më e matur krahasuar me shumicën e të tjerave në terren”.

Ajo nuk përmendi emrat e tyre por ish-burrat e saj janë Tommy Mottola, 69 vjeç dhe Nick Cannon, 38 vjeç.

Artikuj të ngjashëm