Këto këpucë me taka duhet t’i keni patjetër (FOTO)

By

Për shumicën e grave, një palë take të rehatshme është e vështirë t’i gjesh.

Fatmirësisht, këpucët e rehatshme janë përsëri në trend dhe kanë fituar popullaritet te gratë.

Disa modele të tilla që janë të rehatshme, të bukura dhe që vështirë të dalin nga trendi – po ju sjellim më poshtë:

Artikuj të ngjashëm