Gresa Behluli gati këngën dedikuar babait!

By

Këngëtarja Gresa Behluli ka nisur promovimin e këngës së re, ku sot zbulojmë më
shumë detaje rreth saj.
Kjo këngë është një projekt dedikuar babait të artistes, e do të titullohet “Babi
jem”.
Ky krijim i është besuar në tekst dhe muzikë Ilir Beranit, e ndërsa videoklipi nga
Alban Selimaj.
Publikimi i këtij dedikimi do të bëhet pas pak ditëve.

Artikuj të ngjashëm