Genc Prelvukaj u bashkohet artistëve tjerë të cilët po përkrahin Ramush Haradinajn!

By

Dita e djeshme dhe e kjo e sotmja kaluan mes shumë lajmeve mbi politikanin e njohur Ramush Haradinaj i cili u ndalua në Francë për shkak të një fletarresti të lëshuar nga Sërbia vite më parë.

Shumë fytyra të njohura e mes tyre një numër i madh artistësh secili në mënyrën e vet i dolën në përkrahje Haradinajt i cili sipas tyre po mbahet padrejtësisht i mbyllur.

Pjesë e këtyre artistive u bë së fundmi edhe reperi Genc Prelvukaj dikur pjesë e PDK-së e rival politik me Haradinajn.

Ai tha se pavarësisht bindjeve politike interesi shtetërorë e kombëtar mbetet gjithmonë primar andaj edhe uroi në lirimin sa më të shpejt të tij teksa shkroi edhe “Kokën lart gjeneral”. /Prive.al/

 

Artikuj të ngjashëm