Genc Prelvukaj në ndihmë të të prekurve nga tragjedia

By

Sot pas tragjedisë natyrore, tërmetin që preki Shqipëri duke shkaktuar dëme në jetë njerëzish dhe materiale, shqiptarët janë solidarizuar në mënyrë të menjëhershme për tu ardhur në ndihmë.

Edhe Genc Prelvukaj po hap dyert e shtëpisë së tij për ata që kanë nevojë për strehim dhe siguri.

Ky është postimi i tij i plotë në llogarinë e tij në Facebook:

 

Artikuj të ngjashëm