Disa mënyra për të qenë një partner më i mirë gjatë këtij viti

By

Viti i kaluar na ka sfiduar në shumë mënyra dhe sforcimi që është vënë në marrëdhëniet tona nuk mund të injorohet.

Midis rritjes së stresit të rasteve të COVID-19, të dashurve të sëmurë, punës së humbur, luftës financiare, izolimit shoqëror dhe punës, mësimit nga shtëpia, shumë çifte kanë debatuar, ndihen të mbingarkuar, të shqetësuar ose të ndarë.

Atëherë, si mund t’i ktheni gjërat e mira gjatë këtij viti? Ndërsa shumë nga këto forca të jashtme janë përtej kontrollit tonë, ju keni fuqinë për të bërë disa ndryshime brenda marrëdhënies tuaj.

Ja se si mund të jeni një partner/e më i/e mirë gjatë këtij viti:

Pyesni partnerin tuaj se cilat gjeste specifike do ta bënin atë të ndihen më mirë.

Filloni të bëni gjërat e asaj liste për partnerin tuaj.

Bëni atë që thoni se do të bëni.

Gjeni kohë për vetë-kujdesin tuaj.

Lërini gjërat e vogla.

Fikni televizorin dhe telefonin tuaj ndonjëherë.

Praktikohu të jesh një dëgjues më i mirë.

Thuaj “faleminderit” më shumë – dhe jo vetëm përmes tekstit.

Artikuj të ngjashëm