Fotot e fëmijërisë së Meghan Markle publikohen për herë të parë

By

Xhaxhai i Dukeshës së Sussex, Joseph Jonson, ka publikuar për herë të parë fotot e fëmijërisë së Meghan Markle.

Në foto, Markle shfaqet shumë e hareshme dhe një fëmijë i shkathët në një atmosferë të gëzueshme familjare. Ndërsa në një tjetër moment është fotografuar duke hapur dhuratat e ditëlindjes.

Në foto shihet dukesha e vogël teksa e ëma përpiqet ta ushqejë, në shoqërinë e motrës dhe vëllait dhe familjarëve të tjerë.

Artikuj të ngjashëm