Olta Daku bie në pusetë (FOTO)

By

Kapakët e pusetave janë “gjahu” më i mirë për hajdutët dhe shpesh herë kjo është kthyer në një problem madhor për kalimtarët, të cilët kanë rënë në puseta dhe lënduar seriozisht. Vjedhja e kapakëve të pusetave është kthyer në një problem serioz pasi vazhdimisht aksidentohen qytetarët.

Në këtë situatë është gjendur dhe aktorja Olta Daku, e cila ka ndarë një nga ndodhitë e saj me ndjekësit në Instagram.  Në fioton e postuar ku duket edhe këmba e nxirë, Olta shkruan:

“Përveç meje kush ka rënë tjetër në pusetë? Pres përgjigje serioze. FLM.”

Artikuj të ngjashëm