Festë në familjen e Sahide Mustafës (FOTO)

By

Sot pati festë në familjen e Sahide Mustafës.

Siç shihet në fotografi, djali i saj ka festuar ditëlindjen.

Këngëtarja bashkë me burrin e saj dhe fëmijët realizuan një festë të organizuar deri në detaje.

Gëzuar edhe nga PRIVE.

 

Artikuj të ngjashëm