Era, senzacion edhe në Serbi!

By

Jehona e këngës ‘BonBon’ po vazhdon. Jo vetëm në Kosovë e Shqipëri por gjithandej nëpër botë, përfshirë edhe Serbinë.

Shumë komentues erdhën nga Serbia në hapësirën e komenteve të këngëtares. Por ndryshe nga videot tjera që i gjejmë duke ofenduar këtë rrallë komplimentuan Erën.

Komentues të shumtë u shprehën se kur bëhet fjalë për muzikë, duhet lënë politika anash dhe të pëlqehet arti.

Po ashtu mund të lexohen komente ku i kërkojnë Erës një koncert në Beograd.

Istrefi së fundmi mori përkrahje  të madhe nga emra të njohur të artit botëror e po ashtu po përflitet për një kontratë me një label ndërkomëbtar.

Artikuj të ngjashëm