Rozana në vendlindjen e gjyshit!  (Foto)

By

Këngëtarja dhe tekstshkruesja, Rozana Radi këto ditë është duke qëndruar në Kosovë. Pas Prishtinës, Rozi ka ndaluar në Prizren.

Por me këtë qytet Radi është e lidhur pasiqë është vendlindja e gjyshit të saj.

Këtë e ka treguar vetë Rozi përmes llogarisë së saj në instagram.

Ndërkaq në planin muzikor, kënga e fundit e saj është ‘Për me pas një Rose’.

rozana

Artikuj të ngjashëm