Encën e ‘kërcënojnë’ në Whatsapp: Kështu reagon këngëtarja (FOTO)

By

Ka tash e disa ditë që këngëtarja Enca Haxhia ka një ‘hall’.

Numri i saj i telefonit është shpërndarë dhe si rrjedhojë, thirrjet e mesazhet po janë të panumërta.

E në këtë mes po ka edhenjerëz që po e ‘kërcënojnë’ me shpalosje të numrit në publik.

E këtë gjë se ka kapërdirë lehtë këngëtarja që personit në fjalë, ia ka shfaqur publikisht identitetin dhe mesazhin duke lënë edhe një mesazh.

‘Ky fëmijë po më kërcënon. Çfarë nëse ju të gjithë e bëni ‘spam’ derisa ai e urren ditën që ka lindur?’ – është shprehur Enca.

Nuk dihet se kush do fitoj në këtë mes, djaloshi që do e shpërndajë numrin edhe më shumë apo Enca që ka bërë të njejtën.

Mbase, një numër i ri do ishte shpëtim për këngëtaren. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm