Enca ka ndryshuar status ?!

By

Një lëvizje e saj e vogël është e mjaftueshme që të shndërrohet në lajm.

Një foto, një fjali e thënë nga fenomeni Enca dhe në shpejtësi drite e gjen në faqet e para të mediave elektronike.

Ajo që është mbretëresha e Instagramit nesër do t’i jap përgjigjje shumë dilemave të ngritura në media.

A është ajo single apo në lidhje, cili është relacioni i saj me Noizy do jenë vetëm disa nga pikat kryesore të intervistës që Enca do e jap nesër për Prive.

Mos harroni, e Shtunë ora 19:00 në Klan Kosova.

 

Artikuj të ngjashëm