Eleni Foureira me suksese të reja në Greqi

By

Eurovizion i ka hapur shumë rrugë Eleni Foureiras, e cila tashmë nuk njihet vetëm në Greqi por ndërkombëtarisht.

Mbrëmë është zhvilluar në Greqi një nga eventet më të rëndësishme të vitit, “MAD Aëards”.

Pjesë e këtij eventi ka qenë edhe këngëtarja me origjinë shqiptare, Eleni Foureira, e cila ka rrëmbyer dy çmimet më të rëndësishme të mbrëmjes. Eleni ka arritur të fitojë çmimit “Artistja më e mirë femër” dhe “Kënga e vitit”.

Artikuj të ngjashëm