Edona dhe Buci sjellin momente gazmore përmes sfidës së “Vëllait të Madh” (VIDEO)

By

“Vëllai i Madh” ua ka zgjedhur banorëve një sfidë mjaftë të vështirë për të rritur çmimin e tyre final.

Ata janë të detyruar të rrinë të veshur në një palë veshje sportive, pra dy banorë së bashku në një veshje.

E Edona dhe Buci kanë sjellë shumë të qeshura nga kjo sfidë, me shakatë e tyre dhe se si e kalonin sfidën të bashkangjitur me njëri-tjetrin.

Por për ta kuptuar më detajisht, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm