E vërtetë apo jo? – Sfida për banorët për të rritur çmimin e madh

By

Një nga sfidat që ka filluar sonte për banorët e Big Brother VIP Kosova – është “e vërtetë” dhe “e pa vërtetë”.

Kjo me qëllim të rritjes së çmimit të madh të “Vëllait të Madh”.

Por, për të kuptuar më shumë detaje rreth kësaj sfide, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm