E thotë horoskopi! Këto shenja të zodiakut priten t’i kthehen ish-it të tyre!

By

A do të ktheheni me një ish? Ndoshta.

Më 3 shkurt 2023, kemi Hënën përballë Mërkurit.  Ajo që mund të presim gjatë këtij tranziti kurioz është ideja e mendimeve që rrotullohen në kokën tonë, duke pritur të shprehen, por të frenohen nga frika. Frika nga çfarë? Ndoshta përgjigja e panjohur ndaj atyre mendimeve.

Ose, frika nga refuzimi, dëbimi, izolimi për ato mendime…ose ndoshta diçka po aq e rëndë, por shumë më e thjeshtë, si për shembull të mendojmë për marrëdhënien tonë të fundit dhe të dëshirojmë të ribashkohemi me një ish.

Gjatë Hënës përballë Mërkurit, tre shenja të zodiakut po kërkojnë të rikthehen me një ish, ndërsa e dinë se kjo është lëvizja e duhur. Sot është kur tre shenja të zodiakut e shohin ndarjen me konfuzion; ‘Ne’ nuk e përfunduam kurrë këtë ndarje, apo jo?

Kjo mungesë mbylljeje bëri diçka të poshtër: na hapi rrugën për t’u rikthyer së bashku. Është si të lini diçka tuajën në banesën e dikujt; ju duhet të ktheheni për ta marrë atë. Kjo është mënyra se si Hëna përballë Mërkurit i bashkon çiftet; i bën të kuptojnë se koha e kaluar larg njëri-tjetrit ishte thjesht…pjesë e planit më të madh.

Ndarja mund të hapë sytë dhe çliron. Ndonjëherë çiftet duhet të ndahen për të parë se çfarë vlejnë për personin tjetër. Më 3 shkurt 2023, gjatë Hënës përballë Mërkurit, ne mund të kemi mundësinë të bëjmë atë një gjë që donim të bënim, por nuk kishim nerva për të bërë – të ktheheshim me ish-in me të cilin sapo u ndamë. Hej, ndodh.

Tre shenjat e zodiakut që kthehen me një ish gjatë Hënës përballë Merkurit më 3 shkurt 2023:

1. Demi

(20 prill – 20 maj)

Para se të dilni përpara vetes, dijeni këtë, Demi: arsyeja pse do të ktheheni me ish-in tuaj gjatë Hënës përballë Mërkurit, rreth datës 3 shkurt, është ndryshe nga fakti se doni të filloni të gjithën përsëri.

Jeni mjaft të sinqertë me veten dhe arsyeja e vetme që do të trokasni në derën e ish-dashnorit tuaj është se dëshironi shoqëri. E keni menduar mirë dhe keni menduar se kjo mund të mos jetë gjëja më e zgjuar për të bërë, por pse jo?

Ky ish-partneri juaj mund të mos ketë qenë ideali i ëndrrave për një shoqërues afatgjatë, por sigurisht që janë të mirë për një vizitë afatshkurtër, nëse më kapni. Gjatë Hënës përballë Mërkurit, ju do të merrni atë që ju nevojitet nga ky person dhe do të jetë e këndshme, por nuk është menduar të zgjasë dhe kjo është në rregull për të dy. Ti e di se çfarë po bën, Demi.

2. Binjakët

(21 maj – 20 qershor)

Edhe sot e kësaj dite, ju ende nuk jeni kompletuar me ndarjen mes jush dhe personit që nuk mund ta hiqni nga mendja. A jeni ndarë me të vërtetë, apo është kjo një shaka kozmike ku mund t’i mendoni gjatë gjithë kohës ndërsa pyesni nëse do t’i shihni përsëri?

Për shkak se nuk do të mund të uleni ende sot, gjatë Hënës përballë Mërkurit, do të shtrini dorën tek ish-i juaj për një bisedë miqësore…si për të provuar ujërat. Ndoshta ka më shumë për ju dhe për këtë person sesa thjesht një përplasje e shpejtë dhe një ndarje e ftohtë…ndoshta arsyeja që vazhdoni të mendoni për ta është se dëshironi të kishit më shumë kohë për t’i ndjekur, për t’i njohur dhe për të jetuar me ta. .

Sot ju jep këtë mundësi; ju mund ta merrni këtë si të doni, Binjakë. Pra, nëse rikthimi së bashku me ta është qëllimi juaj, do të jeni të suksesshëm. Bëni gjënë e duhur vetë.

3. Gaforrja

(21 qershor – 22 korrik)

Tranziti i sotëm, Hëna përballë Mërkurit, është shumë energjike dhe mund të injorohet. Do të ndiheni sikur keni një mijë gjëra në mendjen tuaj, dhe të gjitha ato në njëfarë mënyre të çojnë tek ai një person – ai që u largua.

Pse dashuria duhet të funksionojë në këtë mënyrë? Pse nuk mund të jetë thjesht e lehtë? Nëse jeni të sinqertë me veten, kjo është ajo që keni bërë vazhdimisht që kur Hëna përballë Mërkurit erdhi në qytet, do ta dini se nuk keni reshtur kurrë së dashuruari këtë ish tuajin.

Çdo gjë pas tyre ndihej e pasinqertë, si një sharadë. Ju nuk e dëshironi këtë në jetën tuaj; ju dëshironi atë që ju e quani gjënë e vërtetë, dhe kjo është dita kur ju shkoni për të. Dhe me mend çfarë? Ky person është plotësisht në përpjekje përsëri. Ata kanë pyetur të njëjtat gjëra si ju: pse u ndamë?

Artikuj të ngjashëm