Ardian Bujupin e ‘pret’ policia në Kosovë (VIDEO)

By

Kengëtari i njohur Ardian Bujupi sot ka ateruar në Aeroportin ndërkombëtar te Prishtines ‘Adem Jashari’.

I gjithë fluturimi deri në Kosovë  i shkoi shumë normalisht,mirëpo kur mbërriti nuk hasi tërë kohën në normalitet,kjo sepse vetura në të cilën gjendeshin shokët e tij u ndalua nga policia.

Nuk e dimë se për cfarë arsye ka ardhur deri tek ndalimi i tyre mirëpo cka mund të vërejmë është se Ardianit kjo gjë i ka shkaktuar mjaft të qeshura.

Ai nuk ka hezituar as që ta marr telefonin dhe ta regjistrojë të gjithë skenën nga vetura në të cilën ndodhej./Prive.al/

 

 

Artikuj të ngjashëm