E dëgjuat “Prishtinaliken” e Medës dhe Bekës?

By

MC Beka ishte ndër artistët më eminentë të skenës muzikore shqiptare në vitet e 90-ta dhe në fillim të viteve 2000.

Mirëpo aktiviteti i tij muzikor, ishte më i mangët viteve të fundit dhe këngët e tija ishin më të rralla.

Artisti simpatik i cili vitin e kaluar kishte publikuar një këngë me këngëtarin Mehdin Përgjeqaj – Meda, nuk do ta ketë këtë bashkëpunim të vetmin me të.

Dyshja Beka e Meda, kanë lansuar një tjetër duet i cili është një realizim shumë simpatik dhe quhet “Prishtinalike”.

Në klip, ata të dy luajnë rolin e dy djemve që punojnë si atuo mekanikë dhe mendt ua merr një vajzë e bukur, që e sjellë veturën për ta rrgulluar!

 

 

Artikuj të ngjashëm