Dukesha Meghan Markle paska bërë një ndryshim, askush nuk e vërejti deri më tani

By

Dukesha Meghan Markle, gruaja e princit Harry, kohëve të fundit ka bërë një ndryshim të cilin nuk e vërejti askush deri më tani.

Kur Meghan Markle i prezantoi gjithë botës, birin e saj të posa lindur Archie, ajo gjithashtu kishte diçka tjetër të re në dorë për të debutuar: një unazë e re!

Por të gjithë ishin me sytë nga Archie dhe unaza e saj e re shkoi pa u vënë re. (Unaza e re ishte gjithashtu në dorën e dukeshës gjatë shfaqjes së saj të Trooping the Colour një muaj më vonë më 8 qershor.)

Treshja e diamantëve duket se është punuar në rrethin e saj të artë që ajo kishte.

Princi Harry e dizajnoi vetë unazën e re të dukeshës. Unaza mahnitëse është e përbërë nga tre diamante, me një gur të madh në qendër të rrethuar nga dy gurë më të vegjëlnga të dyja anët. Është punuar nga artarët më prestigjiozë britanez “Cleave and Company”, të cilët po ashtu punuan bizhuteritë e gjyshes së Harry, Mbretëreshës Elizabeth.

Burimi: People.com

Artikuj të ngjashëm