Duke kënduar e vallëzuar nis ditën Lugati (VIDEO)

By

Lugatin tashmë jeni mësuar ta shihni me energji qysh në mëngjes, duke kënduar e vallëzuar, edhe sot s’kishte si të ishte ndryshe.

Gjoni qysh kur u zgjua nga gjumi filloi të këndonte e vallëzonte.

“Unë jam Lugati dhe ju jeni duke e shikuar Big Brother VIP Kosova. Shijojeni diellin sa më shumë se dielli ju jep shumë energji”, u shpreh Gjoni, derisa ndodhej në oborrin e shtëpisë duke vallëzuar.

Artikuj të ngjashëm