Dua pranon kritika fantastike për albumin e ri (VIDEO)

By

E ardhmja fillon tani për fansat e izoluar të Dua Lipa, pasi ylli nxori albumin e saj të ri një javë më herët.

“Future Nostalgia”, i cilai përmban kontribute me shkrim nga Tove Lo dhe prodhuesi i Madonna-s, Stuart Price, u publikua më herët se sa ishte e paraparë online.

Përshtypjet e para kanë qenë të hatashme me kritikë të ndryshëm që e cilësuan albumin “perfeksion i pop-it” dhe ” thellësisht i shkëlqyeshëm”

Tani është albumi më i vlerësuar i vitit 2020 në faqen Metacritic, me një rezultat mesatar prej 92.

Ndërkohë ishte The Independent, mbase me titullin më të mirë të kritikave të vitit, që e quajti “Future Nostalgia” “elb i pastër zërit”.

Guardian e përshkroi këngëtarin si “një vizionare të vërtetë të pop-it”.

Artikuj të ngjashëm