Dua Lipa emocionon me dedikimin për refugjatët

By

Vet familja e saj është detyruar ta lëshojë Kosovën gjatë viteve të 90-ta, për një jetë më të mirë në Perëndim.

Dhe si shumë shqiptarë të tjerë, edhe Dua Lipa ishte nga ata që u rrit jashtë vendlindjes dhe e ka përjetuar edhe të qenit refugjat.

Këngëtarja me famë botërore tashmë është angazhuar edhe me UNICEFIN për t’iu ardhur në mbrojtje fëmijëve të cilët nuk kanë mbështetje dhe detyrohen të ikin nga shtëpitë e veta për shkak të luftës.

“Në prill isha me shumë fat që pata mundësi të kisha një eksperiencë në Lebanon me UNICEF-in. Kam njohur fëmijë refugjatë dhe të rinj, dhe e pashë se sa të fortë e të guximshëm ishin që t’i përshtateshin çdo rrethane në konflikt. Mesazhi im për refugjatët është se ju tashmë jeni më të fortë se sa mendoni që jeni. Ne jemi prapa jush”, ka shkruar Lipa. /Prive.al

View this post on Instagram

In April I was lucky enough to have the most inspiring experience in Lebanon with @unicef. I met refugee children and young people and saw for myself how strong and brave they are adapting to any circumstance they find themselves in because of conflict. When the numbers of refugees are so shocking – estimated at around 70 million worldwide – it is important to remember that no family or child chooses to leave their home. All children need a safe place to learn, play and reach their full potential. UNICEF is keeping children safe and protected and helping them to keep smiling and laughing. On #WorldRefugeeDay, my message to young refugees everywhere is you are already stronger than you know you are. We are standing right beside you. #WorldRefugeeDay #WRD2019 @unicef

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

 

 

Artikuj të ngjashëm