Beyonce zëri i ri i filmit tonë të preferuar kur ishim fëmijë, dëgjojeni këngën!

By

Filmi i animuar nga Disney, “Lion King”, ka qenë potencialisht për shumë prej nesh, ndër filmat e preferuar kur ishim fëmijë.

Ndërsa tani nëse nuk e keni ditur, Disney po e rikrijon këtë film në animacion 3D, e mbretëresha amerikane e POP Muzikës Byonce, do jetë ndër zërat kryesorë të muzikës së këtij filmi.

Ajo bashkë me këngëtarin Donald Glover so të këndojnë këngën “Can You Feel the Love Tonight”, e fansat e këtij filmi që tani kanë mundësi të dëgjojnë pak nga kënga e tyre.

Në një promo të filmit, Beyonce dhe Glover, këndojnë gjatë momenteve kur Mufasa i flet Simbas.

Promon e filmit “Lion King”, mund ta ndiqni në linkun më poshtë.

Artikuj të ngjashëm