Drama të reja sonte tek “Doktori i mrekullive”

By

Këtë mbrëmje në “Doktori i mrekullive” vazhdon drama mbi gjendjen e Tamerit. Ai për shkak të mos zgjedhjes për shërim nga nëna e tij dhe problemeve që shkakton ajo në spital, Tameri vendos të ik nga klinika.

E ndërsa përtej këtij rasti, Nazllën e mundon e kaluara nga gabimi i saj në kirurgji që kishtë bërë, e për këtë arsye i propozohet takim me psikologun.

Këto dhe jo vetëm.

Këtë mbrëmje në ora 19:00 në serialin “Doktori i mrekullive” në Klan Kosova

Artikuj të ngjashëm