Disa raste ku moda doli nga kontrolli (FOTO)

By

Moda është një gjë e paparashikueshme që mund të ndryshojë shumë shpejt. Nëse e ndiqni atë verbërisht, asnjëherë nuk e dini se ku mund t’ju çojë.

Personat e përfshirë në këtë përmbledhje tentuan të duken trendi me çdo kusht, por kur i zgjodhën rrobat e tyre nuk e përdorën mendimin praktik. Për këtë arsye ata përfunduan me rezultate të çuditshme: disa prej tyre janë dështime të dukshme dhe disa të tjerë janë thjesht qesharake.

Më poshtë e keni një listë me persona që nuk kanë frikë të eksperimentojnë më modën dhe stilin!

 

Artikuj të ngjashëm