Diplo po përballet me akuza shumë të rënda

By

Diplo mund të përballet me akuza penale për pretendimet se ai përdhunoi një grua dhe i dha asaj me vetëdije një infeksion seksualisht të transmetueshëm, raportoi BuzzFeed News.

Ai është akuzuar nga një grua 25-vjeçare-të cilën Departamenti i Policisë në Los Angeles nuk e identifikon për shkak të privatësisë për regjistrimin e videove seksuale të pa lejen e saj.

Zyra e Prokurorit të Qytetit të Los Anxhelosit po shqyrton akuzat për shkeljen e intimitetit dhe dhënien me qëllim të dikujt një infeksion seksualisht të transmetueshëm.

“Ne po shqyrtojmë referimin dhe nuk kemi asnjë koment të mëtejshëm në këtë kohë,” tha Rob Wilcox, zëdhënës i avokatit të qytetit të LA.

Gruaja, e cila paraqiti ankesën e saj në LAPD në tetor të vitit 2020, gjithashtu pohoi në polici se Diplo, tani 42 vjeç, e përdhunoi atë në dhomën e tij të hotelit në Las Vegas pas një prej koncerteve të tij, por asnjë akuzë penale nuk është ngritur për incidentin e pretenduar.

Avokatët e Diplo i dërguan gazetës një letër duke përsëritur mohimet e tij për të gjitha pretendimet që ata kishin bërë më parë në deklarata publike dhe dokumente gjyqësore, por ata thanë se letra nuk mund të citohej për konsum publik.

Avokati i DJ i ka mohuar ashpër akuzat.

Diplo gjithashtu ka ndërmarrë veprimet e tij kundër viktimës së supozuar, më parë duke siguruar një urdhër ndalimi të përkohshëm kundër saj, dhe duke e paditur atë për ndjekjen, shkeljen dhe shpërndarjen e materialeve private, sipas raportit.

Artikuj të ngjashëm