Dhurata e veçantë e Erik Lloshit për gruan pas martesës

By

Erik Lloshi si dhëndër dhe Romina si nuse mahnitën të pranishmit dhe momenti kulminant i dasmës
ishte kur Eriku i këndoi nuses së tij, të dashurës së zemrës.

Vetëm disa ditë pas dasmës, Eriku ka sjellë këngën e tij më të re, dedikim për bashkëshorten.
“Pengu dashnis” titullohet kënga e cila është romantike dhe në fund të klipit jepen dhe disa nga
momentet më kulminante të dasmës së tyr.

“Një këngë që ia kam kushtuar dashurisë së jetës time”- shkruan Eriku në videon ku etiketon
Rominën.

rik

Artikuj të ngjashëm