Me kë po vjen në bashkëpunim Yll Limani?

By

“Pritëm se po vi” ishte kënga që zgjodhi Ylli për të shënuar verën, por vjeshtën do e nis ndryshe.

Bashkëpunimi me 2po2 tashmë i bërë publik nga Limani është duke u punuar. Versioni audio i këngës ka përfunduar teksa videoklipi që do të realizohet nga Imagine Films nis xhirime këto ditë.

Muzika është krijuar nga Str8dope entertainment dhe Gëzim Lazri e teksti është shkruar nga dy këngëtarët.

Artikuj të ngjashëm