“Dhurata” e Albanit dhe Miriamit vjen edhe në anglisht me titull “More than a song” (VIDEO)

By

Me 28 Nëntor, në ditën e lindjes së vajzës së tyre Ameli, ata i bënë një dhuratë të jashtëzakonshme asaj.

Nuk ishte ndonjë lodër e as diçka tjetër materiale.

Alban Skënderaj dhe Miriam Cani, i dhuruan vajzës së tyre një këngë, me muzikë e tekst të Albanit e të cilën e titulluan “Dhurata”.

Mirëpo, kjo melodi e ëmbël dhe që ka emocionuar të gjithë prindërit, s’do të jetë vetëm në shqip.

Kënga e Miriamit dhe Albanit, është sjellë nga dyshja edhe në versionin anglisht dhe quhet “More than a song”. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm