Detaje të vogla që tregojnë që partneri ju tradhton!

By

Dyshimi se partneri juaj po ju tradhton sjell ndjenja të këqija.

Gjithashtu mund të ju marrë shumë kohë “hulumtimi” duke kërkuar shenja të vogla të cilat mund të konfimorjnë frikën tuaj më të keqe.

Një e katërta e britanikëve  pranojnë se kanë mashtruar në të kaluarën dhe 29 përqind e njerëzve besojnë që partneri i tyre aktual po i mashtron.

Por çfarë duhet të kërkojmë?

Shikoni cilat janë shenjat të cilat mund të tregojnë më shumë për këtë çështje:

Ata fillojnë të punojnë deri vonë

Mbajnë telefonin gjithmonë me vete

E ndryshojnë fjalëkalimin në telefon

Ndryshojnë stilin dhe rrobat e tyre

Fillojnë të duan më shumë seks

Fshijnë llogarinë në Facebook

Hajnë ushqime të cilat nuk i kanë ngrënë më parë

Ankohen se janë shumicën e kohës të lodhur

Artikuj të ngjashëm