‘Dajtë’ nuk e njohin Alaudinin

By

Edhe këtë javë, emisionit ‘Me Shukin’ nuk i mungoi rubrika e vox-popeve. Pas Prishtinës e Prizrenit, Vushtrria dhe Skënderaj ishin destinacioni i rradhës i Mentorit.

Frymëzuar nga iniciativa e drejtoreshës komunale për kulturë, Shuki shfrytëzoi kohën për të mbajtur pastërtinë në nivel dhe zhvilloi intervista me qytetarë.

Në njërën prej bisedave, ai pyet një fëmijë se a e njeh drejtorin e Klan Kosovës, Alaudin Hamiti. Përgjigjja e djaloshti ishte jo.

Duket se gjeneratat e reja nuk njohin edhe aq mirë Alaudinin, i cili ka dajtë në këtë qytet.

Ajo që habiti edhe më shumë ishte deklarata që dha kur u pyet se a do e dëshironte postin e drejtorit. Si rrallëkush, djaloshi përsëri u përgjigj negativisht.

Rubrikën mund ta ndiqni nga minuta 35:48. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm